Komt er een Ragnarok seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Ragnarok seizoen 4 op Netflix? Dit is een vraag die veel fans van de Noorse serie zich afvragen. Helaas hebben we slecht nieuws, aangezien de reeks niet meer terugkeert op de streamer. Netflix besloot namelijk om na drie seizoenen het verhaal af te ronden.

Zonder enige informatie die het tegendeel beweert, lijkt het erop dat Ragnarok altijd voorbestemd was om na drie seizoenen te eindigen. De oorlog tegen de Jutul’s heeft zich gestaag opgebouwd en het is moeilijk voor te stellen dat dit specifieke conflict zich nog een seizoen na dit seizoen afspeelt.Ragnarok seizoen 4

Wat doe je als je een 18-jarige laatstejaarsstudent bent in een klein stadje in Noorwegen en beseft dat je de uitverkorene bent? Wiens taak het is om het op te nemen tegen een oeroude en extreem machtige vijand die niet alleen een hele stad maar een heel land in een ijzeren greep houdt? Hoofdpersoon Magne moet proberen deze vijand te bevechten, maar hoe blijf je kalm en maak je de juiste keuzes als verliefde tiener, plotseling gewapend met ’s werelds machtigste wapen, terwijl je tegelijkertijd moet uitzoeken wie je bent?

Magne moet elke stap op zijn reis van kind naar volwassene afwegen. Naast het navigeren door de vele relaties die hij eindelijk heeft weten te smeden in het kleine stadje. Maar wie is – als het erop aankomt – zijn vriend? En wie is zijn vijand?

De cast bestaat uit David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas, Danu Sunth, Henriette Steenstrup, Synnøve Macody Lund, Odd-Magnus Williamsson, Bjørn Sundqvist, Vebjørn Enger, Billie Barker, Benjamin Helstad, Ruben Rosbach, Ida Nilsen, Jesper Malm, Fridtjov Såheim en Espen Sigurdsen.

Adam Price en Emilie Lebech Kaae worden gecrediteerd als makers en schrijvers. Price is ook uitvoerend producent bij Meta Louise Foldager Sørensen. Stine Meldgaard Madsen is de producer, Nina Quist is de associate producer en Mogens Hagedorn regisseert. De productie achter Ragnarok is SAM Productions.

De serie ging op 31 januari 2020 in première op Netflix. In mei 2021 verscheen het tweede seizoen. Het laatste seizoen is sinds 24 augustus 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...