Musical Mees Kees op Kamp vanaf eind 2023 in het theater

De musical Mees Kees op Kamp is vanaf december 2023 in de Nederlandse theaters te zien. Merlijn Oerlemans speelt de hoofdrol in de musicalproductie, die gebaseerd is op de gelijknamige kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave.

Na twaalf boektitels en vijf films worden de avonturen van Mees Kees nu omgetoverd tot theaterproductie. In Mees Kees op Kamp gaat de populaire meester met zijn klas naar de duinen. Rectrix Dreus geeft hem een uitvoerig werkplan mee, want het moet natuurlijk wel een leerzame week worden. Ondanks alle richtlijnen weet Mees Kees er toch een geweldig kamp van te maken voor zijn leerlingen.

Mees Kees op Kamp musical

Naast de succesvolle kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave en een hele reeks filmhits in de bioscoop, komt de leukste meester van Nederland eindelijk naar het theater!

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ìn de zee. En zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee want jullie mogen allemaal mee op kamp! En ondanks het werkplan van Dreus weten we één ding zeker: met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!

Het script en de liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical.

Musical Mees Kees op Kamp is vanaf december 2023 tot en met mei 2024 te zien in de Nederlandse theaters. De productie gaat op 14 januari 2024 in première in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...