Komt er een Secret Invasion seizoen 2 op Disney Plus?

Komt er een Secret Invasion seizoen 2 op Disney Plus? In de Marvel Studios serie keert Samuel L. Jackson terug als MCU-superspion Nick Fury met Ben Mendelsohn als buitenaardse Skrull-leider Talos, voor het eerst te zien in Captain Marvel uit 2019. De reeks is te streamen sinds 21 juni op Disney Plus Nederland, maar komt er een vervolg?

Tot op heden is er nog geen tweede seizoen van Secret Invasion aangekondigd, en de verwachting is dat dit ook niet zal gebeuren. Hiervoor zijn twee redenen. Ten eerste is de zogenaamde geheime invasie opgelost: Gravik is dood, G’iah werkt samen met Sonya om een ​​veilige plek te creëren om te wonen voor de Skrulls, en Fury en Varra zijn teruggekeerd naar S.A.B.E.R. om vrede te sluiten met de Kree.

Ten tweede was het aantal kijkers niet bijzonder inspirerend, en de recensies ook niet. Het heeft momenteel een score van 59% op Rotten Tomatoes en de première slaagde er niet in om door te breken in Nielsen’s top 10 streaming chart.

Marvel’s Secret Invasion werd aangekondigd als een miniserie voor Disney Plus. Het is dus zeer waarschijnlijk dat we geen tweede seizoen krijgen. In een interview met SFX Magazine zei de regisseur van de show, Ali Selim:

“When it ends, I hope you feel satiated and complete, and as Marvel does so excellently, you also feel like ‘Oh, it could go in this direction.’ Nick Fury is alive and continues to battle.”

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!Secret Invasion seizoen 2

Het speelt zich af in het huidige MCU, wanneer Nick Fury (Samuel L. Jackson) hoort van een clandestiene invasie van de aarde door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een ​​dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

In de serie speelt Samuel L. Jackson (The Hateful Eight) zijn rol van voormalig S.H.I.E.L.D. directeur Nick Fury opnieuw spelen naast Ben Mendelsohn (The Outsider) als Talos, pseudo-leider van de Skrulls. Mendelsohn herhaalt zijn rol na Captain Marvel en Spider-Man: Far From Home‘s post-credit scène, waarin werd onthuld dat hij de hele film deed of hij Fury was. Andere rollen zijn er voor Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, Emilia Clarke, Olivia Colman, Don Cheadle.

Ali Selim regisseert de serie en is uitvoerend producent, samen met andere uitvoerende producenten Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet en Brian Tucker. Bradstreet is ook de hoofdschrijver en Jennifer L. Booth, Allana Williams en Brant Englestein dienen als co-executive producers.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...