Trailer voor Invasion seizoen 2 | Vanaf 23 augustus op Apple TV+

Apple heeft de trailer vrijgegeven van Invasion seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Seizoen 2 van Invasion debuteert op Apple TV+ op 23 augustus 2023. Daarna zal er tot en met 25 oktober elke week op woensdag een nieuwe aflevering verschijnen.

Invasion seizoen 2 trailer

Invasion speelt zich af op meerdere continenten en volgt een buitenaardse invasie vanuit verschillende perspectieven over de hele wereld. De aarde wordt bezocht door een buitenaardse soort die het voortbestaan ​​van de mensheid bedreigt. Gebeurtenissen ontvouwen zich in realtime door de ogen van vijf gewone mensen over de hele wereld terwijl ze worstelen om de chaos die om hen heen ontrafelt te begrijpen.

De serie heeft hoofdrollen voor Golshifteh Farahani, Shioli Kutsuna, Shamier Anderson, India Brown, Billy Barratt, Azhy Robertson, Paddy Holland en Tara Moayedi. Seizoen 2 bevat nieuwe vaste rollen voor Enver Gjokaj, Nedra Marie Taylor en Naian González Norvind.

Invasion is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Simon Kinberg (Dark Phoenix) en David Weil (Hunters). Uitvoerende producenten zijn Audrey Chon, Amy Kaufman, Elisa Ellis, Andrew Baldwin, Katie O’Connell en Jakob Verbruggen, die ook meerdere afleveringen van de serie regisseerden.

Invasion seizoen 2 is vanaf 23 augustus 2023 te zien op Apple TV+.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...