Komt er een Sky Rojo seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Sky Rojo seizoen 4 op Netflix? Sky Rojo is een grote hit voor Netflix, maar helaas hebben we slecht nieuws voor fans van de serie. We hoeven namelijk geen vierde seizoen te verwachten. Al voor de release van seizoen 3 werd namelijk duidelijk dat dit het slotseizoen zou worden. Daarmee komt de actieserie met in de hoofdrollen Verónica Sánchez, Lali Espósito en Yany Prado ten einde in 2023.

Het derde en laatste seizoen ging op vrijdag 13 januari in première op Netflix en biedt fans de definitieve conclusie van het centrale trio van personages.

Sky Rojo seizoen 4

Nadat ze zijn ontsnapt met vier miljoen euro van hun pooier, beginnen Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) uit te kijken naar de mogelijkheid om een nieuw leven op te bouwen in een afgelegen vissersdorpje. Helemaal weg van de wraakbehoefte van Romeo (Asier Etxeandia) en Moisés (Miguel Ángel Silvestre). Als ze op een rustige dag van zeevissen, ver weg van alle pijn die ze hebben geleden, de twee huurmoordenaars weer aan de horizon zien verschijnen, op volle zee, begrijpen ze meteen dat hun overwinning slechts een gedeeltelijke triomf was. Je kunt herrijzen. Je kunt je leven veranderen, maar je kunt niet vergeten waar je vandaan komt. De dag dat je dat doet, staat het verleden weer voor je deur.

De internationale hoofdcast bestaat uit Verónica Sánchez, Lali EspósitoYany Prado, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Enric Auquer.

Álex Pina en Esther Martínez Lobato zijn de makers en uitvoerend producenten van Sky Rojo, samen met Jesús Colmenar en ondersteund door co-uitvoerend producenten David Barrocal, Migue Amoedo en David Victori.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...