Trailer en releasedatum voor Hulu serie History of the World Part 2

Hulu heeft de trailer uitgebracht voor de serie History Of The World Part 2, het langverwachte vervolg op Mel BrooksHistory of the World Part I. De eerste twee afleveringen gaan op 6 maart in première op Hulu en zullen er twee per avond blijven uitbrengen tot de finale op 9 maart. Bekijk de trailer hieronder.

Elke aflevering bevat sketches van verschillende periodes in de geschiedenis van de mensheid, waarbij kijkers op een komische, pseudo-historische manier naar beroemde gebeurtenissen en periodes uit het verleden worden geleid. De sketches zullen een blik werpen op de bouw van de piramides, het tumult van de burgeroorlog, de tijd van Jezus Christus en meer. In de teaser komen bekende namen uit de geschiedenis voorbij, zoals Noah, Mary Magdalene, Amelia Earhart en Harriet Tubman.

Dit vervolg komt 42 jaar nadat History of the World, Part I in de bioscoop werd uitgebracht en heeft een rol voor Brooks zelf naast een ensemblecast, zoals Wanda Sykes, Nick Kroll, Ike Barinholtz, Pamela Adlon, Tim Baltz, Zazie Beetz, Jillian Bell, Quinta Brunson, Dove Cameron, D’Arcy Carden, Ronny Chieng, Rob Corddry, Danny DeVito, David Duchovny, Hannah Einbinder, Jay Ellis, Josh Gad, Taika Waititi, Reggie Watts, Kumail Nanjiani en nog veel meer.

History of the World Part 2

De originele film kwam in 1981 in de bioscopen met een met sterren ensemblecast, waaronder Madeline Kahn, Gregory Hines, Dom DeLuise, Harvey Korman en Cloris Leachman. Gesegmenteerd in hoofdstukken, bevatte de film gefictionaliseerde komische hervertellingen van belangrijke gebeurtenissen uit de echte wereld uit het stenen tijdperk, het oude testament, het Romeinse rijk, de Spaanse inquisitie en de Franse revolutie.

History of the World Part I is vanaf 6 maart 2023 te zien op Hulu. De verwachting is dat de serie in Nederland te zien zal zijn op Disney Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...