Startdatum De Verraders 2023 bekend!

De Verraders keert terug in 2023! De nieuwe reeks gaat op vrijdag 3 maart 2023 van start. De locatie zal dit seizoen echter heel anders zijn. De opnames vinden normaal plaats in het Limburgse Kerkrade – op Slot Erenstein – maar dit keer is de crew naar het buitenland vertrokken. Namelijk naar Frankrijk!

Presentator Tijl Beckand was eerder te gast in de talkshow van Eva Jinek. Daar onthulde hij wat details over het nieuwe seizoen van De verraders. Hij zei:

“We trekken nu voor het eerst naar het buitenland. Eigenlijk een beetje zoals het altijd al bedoeld was. Het eerste seizoen zou vanaf een schilderachtige locatie in Schotland, Frankrijk of Spanje zijn, maar toen kwamen we twee keer in lockdown en zijn we in Nederland gebleven. Nu gaan we dus voor het eerst echt de grens over. Dat betekent ook dat de spelers eerder uit hun comfortzone raken.”

De Verraders is al sinds de eerste aflevering een groot succes op RTL 4. Net als bij de meeste van dit soort programma’s bestaat ook hier het kandidatenveld volledig uit BN’ers. Wie in 2023 de deelnemers zijn van De Verraders, maakt Tijl nog niet bekend. Hij verklapt wel dat het er, met twintig kandidaten, meer zijn dan ooit.

De Verraders 2023

In het spel De Verraders spelen 18 BN’ers om een pot met 50 kilo zilver. Drie van hen zijn verraders en de overige 15 spelers, de Getrouwen, moeten hen zien te ontmaskeren. En daar is haast bij, want de verraders vermoorden iedere nacht een getrouwe. Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen?

De Verraders is een Nederlands televisieprogramma dat op 13 maart 2021 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 4. Het wordt geproduceerd door het mediabedrijf IDTV. Het programma was voor RTL 4 een groot succes. Recentelijk was er de speciale Videoland-editie te zien.

De Verraders seizoen 3 wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

Afbeelding via Videoland / RTL 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...