Komt er een The Peripheral seizoen 2?

Er is onthuld dat seizoen 2 van The Peripheral is geannuleerd bij Prime Video, ondanks dat het eerder was besteld.

Afgelopen februari werd een tweede seizoen besteld voor de scifi-thriller dramaserie. Deadline heeft gemeld dat de annulering het gevolg is van de duur van de lopende WGA- en SAG-AFTRA-stakingen. De site merkte ook op dat er in vergelijkbare situaties meer series zouden kunnen worden geannuleerd, vooral als de werkonderbreking langer duurt dan Labor Day.

The Peripheral is William Gibsons duizelingwekkende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid – en wat erachter ligt. De serie wordt geleid door Chloë Grace Moretz (Kick-Ass) als Flynne Fisher en Jack Reynor (Midsommar) als Burton.

The Peripheral seizoen 2

Flynne Fisher (Chloe Grace Moretz), haar Marine veteraan broer, Burton (Jack Reynor), en hun stervende moeder wonen in een klein stadje in de Blue Ridge Mountains in 2032. Terwijl de gezondheid van hun moeder verslechtert en de ziektekosten oplopen, verdienen Flynne en Burton extra geld door het spelen van simulaties (“Sims”). De twee broers en zussen delen Burton’s avatar en “wedijveren” om goed betalende klanten door uitdagende spelniveaus te verslaan. Wanneer Burton de kans krijgt om een nieuwe Sim te testen, is het Flynne die uiteindelijk speelt en zich voordoet als haar broer. De Sim speelt zich af in Londen en Flynne moet inbreken in een bedrijf dat bekend staat als het Research Institute om een waardevol geheim te stelen. Wanneer de opdracht fout loopt, begint Flynne te beseffen dat de Sim echter is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. Het Londen dat ze onderzoekt bestaat in de toekomst… het jaar 2099. En wat Flynne heeft ontdekt in het onderzoeksinstituut brengt haar en haar familie in groot gevaar. Er zijn mensen uit de toekomst die Flynne willen gebruiken voor de informatie die ze heeft gestolen… en er zijn anderen die Flynne dood willen. Flynne ontmoet Wilf (Gary Carr) in toekomstig Londen, een man die de oplossing voor het mysterie zou kunnen zijn. Maar eerst, in hun huidige tijd, moeten Flynne en Burton, samen met zijn voormalige militaire elite-eenheid, zich hergroeperen om zichzelf te redden van krachten die hen willen doden – krachten die vanuit de toekomst zijn gestuurd om het vitale geheim dat Flynne heeft gestolen terug te veroveren.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chloë Grace Moretz, Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T’Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Adelind Horan, Alex Hernandez, Katie Leung, Julian Moore-Cook, Melinda Page Hamilton, Chris Coy, en Austin Rising.

The Peripheral wordt geproduceerd door Amazon Studios en Warner Bros Television, in samenwerking met Kilter Films. Executive producers voor The Peripheral zijn bedenker en showrunner Scott B. Smith (A Simple Plan), regisseur Vincenzo Natali (In the Tall Grass), Greg Plageman (Person of Interest), Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld), Athena Wickham (Westworld), en Steven Hoban (In the Tall Grass).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...