Oorlogsserie Band of Brothers vanaf september op Netflix

De HBO oorlogsserie Band of Brothers zal vanaf 15 september te zien zijn op Netflix. De serie was al te zien op  HBO Max, maar zal dan door een deal met HBO ook op Netflix te zien zijn. Bekijk hieronder een trailer.

Band of Brothers op Netflix

Het verhaal volgt de Easy Company van het 506th Parachute Infantry Regiment, US 101st Airborne Division in de laatste maanden van de oorlog. De tiendelige serie begint met de training in Amerika voorafgaand aan de landing in Normandië, volgt de eenheid tijdens Operatie Market Garden, het beleg van Bastogne, de invasie van Duitsland en eindigt in het “Adelaarsnest” van Adolf Hitler, aan het einde van de oorlog.

De hoofdrollen worden gespeeld door Damian Lewis, Ron Livingston, Kirk Acevedo, Eion Bailey, Michael Cudlitz, Dale Dye, Rick Gomez, Scott Grimes, Frank John Hughes, James Madio, Neal McDonough, Rene L. Moreno, David Schwimmer, Richard Speight Jr., Donnie Wahlberg, Matthew Settle, Douglas Spain, Rick Warden, Marc Warren, Shane Taylor, Dexter Fletcher, Colin Hanks, Ross McCall.

De miniserie Band of Brothers verscheen in 2001 op de zender HBO en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen Ambrose. Het is een coproductie van Steven Spielberg en Tom Hanks.

Band of Brothers is vanaf 15 september 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...