Komt er een Treason seizoen 2 op Netflix?

Sinds 26 december is de Britse thrillerserie Treason met Charlie Cox te zien op Netflix. Kijkers vragen zich af of we een Treason seizoen 2 kunnen verwachten

Omdat Netflix Treason heeft aangekondigd als een gelimiteerde serie, is het hoogst onwaarschijnlijk dat Treason seizoen 2 zal verschijnen. Het eerste seizoen met vijf afleveringen lijkt bedoeld te zijn als een volledige serie, en Netflix houdt zich meestal aan zijn beslissingen over beperkte series. Met dat in gedachten maken de vijf afleveringen het verhaal compleet en is er geen reden om nog meer afleveringen of seizoenen te verwachten.

Treason seizoen 2

De miniserie draait om Adam Lawrence, getraind en verzorgd door MI6, wiens carrière vast lijkt te staan. Maar wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in twijfel te trekken. Er ontstaat een driehoeksverhouding tussen Kara, Adam en zijn vrouw Maddy; drie mensen die elkaars geheimen proberen bloot te leggen, politieke en diplomatieke relaties proberen te navigeren, terwijl ze vasthouden aan hun persoonlijke leven en degenen van wie ze het meest houden.

Treason is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Matt Charman (Bridge of Spies). Charlie Cox wordt vergezeld door Ciarán Hinds, Olga Kurylenko en Oona Chaplin.

Foz Allan en Valery Ryan zijn uitvoerend producenten van Treason, terwijl Louise Hooper (The Witcher) het project leidt. Het is een productie van Binocular Productions.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...