Komt er een True Lies seizoen 2?

Komt er een True Lies seizoen 2? True Lies was misschien een groot succes voor regisseur James Cameron in 1994 als film, maar het vertaalde zich niet zo goed op het kleine scherm. Daartoe werd de CBS TV serie met dezelfde naam na slechts één seizoen geannuleerd. True Lies seizoen 2 gaat dus niet door, en dat betekent dat de seizoensfinale op 17 mei nu zal dienen als de seriefinale.

Volgens The Wrap besloot CBS om zowel East New York als True Lies na één seizoen te annuleren. De korte runs waren zeker niet wat CBS in gedachten had. Evenzo annuleerde CBS aanvankelijk S.W.A.T. na zes seizoenen, maar keerde een dag later de koers om en gaf het een zevende en laatste seizoen.

De serie gaat over Harry (Steve Howey), een elite spion die werkt voor de Amerikaanse geheime dienst Omega Sector. Zijn onwetende vrouw Helen (Ginger Gonzaga) is een professor die steeds gefrustreerder raakt over de constante afwezigheid van Harry.

True Lies seizoen 2

True Lies volgt Harry Tasker (Steve Howey), een eersteklas internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector, en zijn vrouw Helen (Ginger Gonzaga), een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine, die de schokkende ontdekking doet dat haar schijnbaar gewone man een buitengewoon dubbelleven leidt. Nu het geheim bekend is, rekruteert Omega Helen, die op iedereen indruk maakt met haar formidabele vaardigheden, en zij sluit zich aan bij Harry en zijn team van topagenten, en begint aan geheime missies over de hele wereld en een opwindend leven vol gevaar en avontuur – terwijl ze hun avonturen geheim houden voor hun kinderen. De hernieuwde band tussen hen voegt de broodnodige pit toe aan het emotioneel gescheiden huwelijk van de Taskers en zet de topgeheime wereld van de Omega Sector op zijn kop.

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Howey, Ginger Gonzaga, Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O’Gorman, Annabella Didion, Lucas Jaye, Beverly D’Angelo.

De regie van de pilot is in handen van Anthony Hemingway, die net als James Cameron dienst doet als uitvoerend producent.

De serie bestaat uit twaalf afleveringen en is geïnspireerd op de gelijknamige actie- en komediefilm van uitvoerend producent James Cameron. In de originele film waren er rollen voor Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis. De film bracht bijna $380 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa. De film was overigens al een remake voor de Franse komedie La Totale! uit 1991.

True Lies is sinds 19 april 2023 te streamen op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...