Komt er een Wild Cards seizoen 2?

Komt er een Wild Cards seizoen 2? De Canadese politieserie werd in januari gelanceerd is een verrassingshit geworden voor The CW. Brad Schwartz, president van Entertainment van The CW, vertelde:

 “That’s a nice success for us. If we can do seven nights a week with a million viewers, that would be goal number one, then two million.” 

Schwartz voegde eraan toe dat hij al begonnen is met het bespreken van een tweede seizoen van de show, dat afkomstig is van Blink49 Studios. Hij zei:

“We have not renewed it yet but that is a conversation that’s happening right now. It’s the type of show that could run for ten seasons, those shows don’t exist much anymore. It really could be something.”  

Het werd oorspronkelijk besteld door de Canadese omroep CBC en The CW kwam aan boord als coproducent. De reeks wordt geproduceerd door Blink49 Studios, Front Street Pictures en Piller/Segan met Michael Konyves als showrunner. Hij produceert samen met Shawn Piller en Noelle Carbone.

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Vanaf dinsdag 5 maart kun je in Nederland kijken naar de serie Wild Cards (2024) op Net5. De reeks speelt zich af in Vancouver en volgt het onwaarschijnlijke duo van Ellis, een norse, sardonische agent en Max , een pittige, slimme oplichtster. Bekijk hieronder een trailer.Wild Cards seizoen 2

Cole Ellis is een gedegradeerde rechercheur die het afgelopen jaar met tegenzin bij de maritieme eenheid heeft doorgebracht, terwijl Max Mitchell een voorbijgaand leven leidt en iedereen die ze tegenkomt uitvoerig oplicht. Maar terwijl hij wordt gearresteerd en vastgehouden op het bureau, helpt Max Ellis uiteindelijk bij het oplossen van een plaatselijke misdaad. De twee krijgen de kans om zichzelf te verlossen: Ellis moet terug naar zijn rechercheurspost en Max moet uit de gevangenis blijven. Ze moeten samenwerken en elk hun unieke vaardigheden gebruiken om misdaden op te lossen.

Wild Cards werd ontwikkeld door Michael Konyves (Bad Blood, Law & Order: Organized Crime). De serie ging vorige maand in première op de Canadese televisie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Vanessa Morgan, Giacomo Gianniotti, Jason Priestley, Terry Chen, Karin Konoval.

Het eerste seizoen van Wild Cards bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 5 maart te zien op Net5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...