Nieuwe trailer en Nederlandse stemmen cast voor film Garfield

De film Garfield (The Garfield Movie) draait vanaf 1 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop, zowel in de Nederlandse als de originele versie. Bekijk hieronder de nieuwe trailer. Daarnaast is ook de Nederlandse stemmen cast vandaag bekend gemaakt.

 

Garfield film trailer en Nederlandse stemmen

Garfield film trailer

Garfield (met de stem van Chris Pratt), de wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic (met de stem van Samuel L. Jackson), onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

De stemmencast van de film bestaat uit Chris Pratt als de stem van het titulaire personage. Daarnaast zijn er de stemmen van Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein en Bowen Yang.

De regie van de film ligt in handen Mark Dindal (vooral bekend van films The Emperor’s New Groove en Chicken Little) naar een scenario geschreven door Paul A. Kaplan, Mark Torgove en David Reynolds.

The Garfield Movie is een animatiekomedie, gebaseerd op de gelijknamige strip van Jim Davis, geproduceerd door Columbia Pictures en Alcon Entertainment (in diens eerste animatiefilm), geanimeerd door DNEG Animation en gedistribueerd door Sony Pictures Releasing.

Garfield film Nederlandse stemmen

In de Nederlands gesproken versie van de film Garfield worden de stemmen ingesproken door Jim Bakkum (Garfield), Jörgen Raymann (Vick), Murth Mossel (Otto) en Ilse Warringa (Jinx).

Garfield draait vanaf 22 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop. Ook in de originele versie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...