Komt er een Willow seizoen 2 op Disney Plus?

Komt er een Willow seizoen 2 op Disney Plus? Helaas hebben we slecht nieuws. Disney+’s live-action serie Willow keert namelijk niet terug voor seizoen 2. Dit meldt Deadline. De serie diende als een vervolg en ging in november vorig jaar in première en eindigde in januari. Het nieuws komt nadat Disney-CEO Bob Iger onlangs onthulde dat de streaminggigant zijn tentpole-merken zoals Lucasfilm en Marvel Studios zorgvuldig overweegt.

Willow, dat jaren na de gebeurtenissen uit de film afspeelt, had niet de culturele impact van het origineel, maar werd goed ontvangen door critici en kreeg 83% op Rotten Tomatoes. Hoewel de serie niet doorgaat, blijft Willow een belangrijk titel in de Lucasfilm-bibliotheek, dus het kan in de toekomst opnieuw een vervolg krijgen.

Willow seizoen 2

Het is bijna 17 jaar (200 manen) geleden dat koningin Bavmorda werd verslagen. Een onwaarschijnlijke groep van zes helden gaat op een gevaarlijke zoektocht naar plaatsen ver buiten hun huis waar ze hun innerlijke demonen onder ogen moeten zien en samen moeten komen om hun wereld te redden van de Gales.

Ruim drie decennia geleden werkte Ron Howard samen met George Lucas aan de fantasiefilm Willow. In 1987 produceerde Lucas Willow en Howard regisseerde de film; waar Warwick Davis de hoofdrol speelde van de goochelaar Willow Ufgood. Hoewel de film slechts een bescheiden box office succes werd, is Willow een cultfilm geworden. Nu kan het eindelijk een vervolg krijgen.

Hoewel er nooit een filmisch vervolg kwam, creëerden Lucas en voormalig X-Men-schrijver Chris Claremont wel een trilogie van romans die zich in die wereld afspeelden.

Warwick Davis is het enige castlid uit de Willow film uit 1988 die terugkeert voor de serie. De schijnwerpers zijn nu echter op Princess Kit (Ruby Cruz), aangezien ze haar tweelingbroer die is ontvoerd moet redden. Kit gaat niet alleen op zoektocht, want een krijger genaamd Jade (Erin Kellyman) en Kits hulp Dove (Ellie Bamber), zullen haar vergezellen. Boorman (Amer Chadha-Patel) voegt zich ook bij de drie jonge vrouwen in ruil voor zijn vrijlating uit de gevangenis. Christian Slater voegt zich bij de cast als iemand die is gekoppeld aan Val Kilmer’s Madmartigan.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...