Nieuwe trailer voor serie Mrs. Davis met Betty Gilpin

Peacock heeft de nieuwe trailer uitgebracht voor de serie Mrs. Davis, het aanstaande sci-fi-drama met Emmy-genomineerde Betty Gilpin als een non die het opneemt tegen de titulaire A.I.

De video geeft ons een voorproefje van de invloed van mevrouw Davis terwijl ze iedereen uit alle lagen van de bevolking, leeftijd, geslacht, religie en ras uitnodigt om met haar te komen praten.

De serie zal op 20 april beschikbaar zijn om te streamen met de eerste vier afleveringen, gevolgd door nieuwe afleveringen die wekelijks op donderdag worden uitgezonden.

Bekijk de Mrs. Davis trailer hieronder.

Mrs. Davis serie

Mrs. Davis serie

De serie wordt beschreven als een “verkenning van geloof versus technologie – een epische strijd van bijbelse en binaire proporties.” Betty Gilpin speelt Simone, een non die ten strijde trekt tegen een almachtige kunstmatige intelligentie. Ze krijgt gezelschap van Jake McDorman als de rebelse ex van Simone, die ook een persoonlijke vendetta heeft tegen het algoritme.

Mrs. Davis is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Damon Lindelof (Watchmen) en Tara Hernandez (Young Sheldon), met laatstgenoemde als showrunner. De cast bestaat ook uit Andy McQueen, Ben Chaplin, Margo Martindale, David Arquette, Elizabeth Marvel, Katja Herbers, Chris Diamantopoulo, Ashley Romans, Tom Wlaschiha en Mathilde Ollivier.

Uitvoerende producenten zijn Owen Harris en Alethea Jones, die ook elk meerdere afleveringen hebben geregisseerd. Het komt van Warner Bros. Television.

Afbeelding via Peacock

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...