Komt er een Yellowjackets seizoen 3?

Komt er Yellowjackets seizoen 3? Jazeker! Voorafgaand aan de release van seizoen twee in maart van dit jaar, werd seizoen drie van Yellowjackets in december 2022 bevestigd. Chris McCarthy, president en CEO van Showtime en Paramount Media Networks, zei dat het team super enthousiast was om nog een seizoen te doen. Hij zei:

“With ‘Yellowjackets’ runaway success in season 1 and the pent-up anticipation for season 2, we wanted to maximise the momentum by fast tracking season 3 now. The show’s ambition is only exceeded by its execution, and I thank the incredible creative team behind it, including Ashley, Bart, Jonathan, eOne and the Showtime team, for turning this into such a success.”

Er is nog geen releasedatum voor het derde seizoen. Gezien de tijdlijn van seizoen twee kunnen we echter een schatting maken van wanneer dit zou kunnen zijn. Seizoen twee werd bevestigd in december 2021, en de serie verscheen vervolgens in maart 2023. Als seizoen drie een vergelijkbaar patroon zou volgen, dan zouden we seizoen drie in maart 2024 kunnen zien. Hou de pagina in de gaten voor de laatste updates!

Yellowjackets seizoen 2 op SkyShowtime Nederland

Gelijke delen survival-epos, psychologisch horrorverhaal en coming-of-age-drama, vertelt de serie de sage van een team van enorm getalenteerde middelbare school voetbalmeisjes die de (on)gelukkige overlevenden worden van een vliegtuigcrash diep in het afgelegen noordelijke wildernis. De serie beschrijft hun afstamming van een gecompliceerd maar bloeiend team tot woeste clans, terwijl ze ook de levens volgen die ze bijna 25 jaar later hebben geprobeerd weer op de rails te krijgen, wat bewijst dat het verleden nooit echt voorbij is en wat begon in de wildernis is nog lang niet voorbij.

In seizoen twee zijn er twee maanden verstreken sinds Shauna Jackie de nek omdraaide – met desastreuze gevolgen. In het licht van hun toenemende honger en angst, is de spanning onder de Yellowjackets alleen maar erger geworden. De barre omstandigheden van de winter worden met de dag erger en de psyche van de overlevenden gaat net zo snel achteruit. Bedreigd door de duisternis van de wildernis – en de beklijvende herinneringen eraan in het heden – zullen onze voormalige staatskampioenen gedwongen worden om onmogelijke beslissingen te nemen. Terwijl ze de vreselijke waarheid onder ogen zien van wat overleven inhoudt, zal de echte nachtmerrie voor elk van hen zijn om erachter te komen wie ze zijn – en wat ze bereid zijn op te offeren om in leven te blijven.

Yellowjackets heeft rollen voor Christina Ricci, Juliette Lewis, Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Samantha Hanratty, Sophie Thatcher, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Steven Krueger en Warren Kole. Seizoen 2 introduceert de voor een Emmy genomineerde actrice Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) als volwassen Van Palmer, Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) als volwassen Lottie en Elijah Wood als burgerdetective Walter.

Yellowjackets is bedacht en geproduceerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson. Uitvoerende producenten zijn Drew Comins, Karyn Kusama en Jonathan Lisco, die ook als showrunner fungeert. Het wordt geproduceerd door Entertainment One.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...