Komt er nog een Meisje Van Plezier seizoen 4?

Ben jij fan van de serie Meisje Van Plezier en vraag je je af wanneer Meisje Van Plezier seizoen 4 zal verschijnen? Dan hebben we slecht nieuws voor je. Met het derde en laatste seizoen is de serie tot een einde gekomen. Het derde seizoen verscheen in december 2020 in zijn geheel op Videoland.

Hoofdrolspeelster Angela Schijf zal hierna niet meer in de rol van Nadine kruipen. Ze zegt dit jammer te vinden, maar het is een keuze van de zender:

“Jammer, maar begrijpelijk. Als iets leuk is, is het lastig om daar afscheid van te moeten nemen. Ik denk dat mensen wel meer hadden willen zien van Meisje, maar de zender heeft beslist dat we stoppen.”

De actrice vindt het belangrijk om te stoppen op het hoogtepunt:

“En niet vijftien seizoenen doorgaan met een politieserie of zo.”

In een interview met Nu.nl zegt ze het jammer te vinden om na ruim 30 afleveringen afscheid te moeten nemen van Nadine:

“De serie ligt me na aan het hart. In dit seizoen heb ik voor het eerst het gevoel dat alles bij elkaar komt, zo dicht zit je op de huid van de personages. Over de toekomst van de serie beslis ik niet, maar zelf heb ik het boek inmiddels dichtgedaan. Dat neemt niet weg dat dit een geweldig hoofdstuk in mijn leven was.”

Meisje Van Plezier seizoen 4

Meisje Van Plezier is een Nederlandse dramaserie over huisvrouw Nadine, die na het vreemdgaan van haar man haar onafhankelijkheid hervindt door als highclass-escortgirl te beginnen. Voor de zorgzame, maar levenslustige Nadine heeft altijd alles in het teken van haar gezin gestaan. Achter de façade van afhankelijkheid schuilt echter een krachtige vrouw met een enorme levenshonger. Ze komt dan ook volledig tot bloei op het moment dat ze dacht dat ze het allerdiepst zou vallen.

In het derde seizoen is het drie maanden geleden sinds Sander op het schoolplein is neergeschoten door Meryem. Na de problemen met ‘Ladies on Top’ heeft Nadine besloten om volledig zelfstandig verder te gaan en dat gaat haar goed af. Ze heeft voldoende klanten en spreekt zelfs af met een bekende voetballer die een hoop verrassingen in petto heeft. Maar het schoolplein-incident blijft gevolgen hebben en de rechtszaak van Meryem houdt iedereen bezig. Nadine blijft tegenover haar familie volhouden dat ze geen idee heeft wat er gebeurd is.

Naast Schijf zijn er rollen voor onder anderen Birgit SchuurmanPeter Paul Muller, Roeland Fernhout en Holly Mae Brood.

Het gehele seizoen is te zien bij Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...