Midsomer Murders seizoen 23 vanaf 7 januari bij de NPO

Midsomer Murders seizoen 23 is vanaf 7 januari 2023 te zien bij de NPO. Bekijk hieronder een trailer. Midsomer Murders verscheen voor het eerst in 1997 en kan kreeg een enorme wereldwijde schare fans. Het langlopende misdaaddrama heeft door de jaren heen voor opschudding in de cast gezorgd, maar de serie heeft zijn populariteit behouden.

Midsomer Murders seizoen 23

Midsomer Murders speelt zich af in het fictieve Engelse graafschap Midsomer. In de pittoreske dorpjes van Midsomer, die doen denken aan Agatha Christies Miss Marple en haar St. Mary Mead, vinden met enige regelmaat moorden plaats. De moorden en een heel scala aan andere misdaden moeten worden opgelost door de rechercheurs Barnaby en Troy, die achter de façade van de op het oog idyllische dorpsgemeenschap duiken er dingen op die het daglicht niet kunnen verdragen.

De serie heeft twee hoofdrolspelers gehad – vanaf de première in 1997, John Nettles als Detective Chief Inspector (DCI) Tom Barnaby, tot zijn pensionering in februari 2011. Vervolgens kwam Neil Dudgeon als DCI John Barnaby, Tom’s jongere neef. Er is een lange lijst van ondersteunende acteurs die naast hen hebben gewerkt, waaronder Gavin Troy, Jane Wymark, Barry Jackson, Daniel Casey, John Hopkins, Jason Hughes en Gwilym Lee, Nick Hendrix.

Midsomer Murders is een Britse detectiveserie van de zender ITV en is gebaseerd op de romans van Caroline Graham over inspecteur Barnaby. De serie ging in première op 27 maart 1997.

Midsomer Murders seizoen 23 is vanaf 7 januari 2023 te zien op NPO Plus en NPO 2. Seizoen 16 t/m 22 zijn te streamen op NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...