Kont er een Perfil Falso seizoen 2 op Netflix?

Komt er een Perfil Falso seizoen 2 op Netflix? Na het eerste seizoen van de erotische thriller, vragen veel fans zich af of ze een tweede seizoen kunnen verwachten.

Perfil Falso, of Fake Profile in het Engels, verscheen op 31 mei op Netflix en heeft al een plekje in de top 10 van programma’s gescoord. Vanaf 1 juni staat de romantische thriller op nummer 4, dus heel veel mensen streamen de nieuwe serie.

Tot op heden heeft Netflix de romantische thriller nog niet verlengd voor een tweede seizoen. Netflix verlengt zijn nieuwe series meestal niet zo snel nadat het eerste seizoen is uitgebracht. In plaats daarvan wacht de streaminggigant af hoeveel mensen in een bepaald tijdsbestek naar een nieuwe serie kijken. Dat tijdsbestek is meestal een maand.

Het eerste seizoen wordt afgesloten op een manier waarop het verhaal daar zou kunnen eindigen, of het verhaal zou in een tweede seizoen kunnen worden voortgezet. We hoeven ons dus geen zorgen te maken dat dat een probleem is. Het is ook niet bestempeld als een beperkte serie. Dus Fake Profile seizoen 2 zou echt kunnen verschijnen als genoeg mensen het eerste seizoen streamen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Perfil Falso seizoen 2

In Perfil Falso (Fake Profile in het Engels) volgen we Camila (Carolina Miranda) die via een datingapp op zoek gaat naar de man van haar dromen. Al snel vindt ze haar prins op het witte paard in de knappe Fernando (Rodolfo Salas). Maar dan blijkt dat niets is wat het lijkt en verandert haar droom in een nachtmerrie. Fernando heet helemaal geen Fernando, en hij is ook niet single.

Bereid om alles te doen om erachter te komen wie de man die ze ontmoette werkelijk is, zoekt de jonge vrouw wanhopig naar de echte identiteit van de bedrieger. Ze laat hem boeten voor elke leugen die hij haar vertelde en elke belofte die hij deed. Camila weet niet dat ze een ingewikkeld labyrint binnengaat van schijn die bedriegt en wordt meegesleurd in verboden seks en macht die dodelijk is…

De hoofdrollen worden gespeeld door Carolina Miranda en Rodolfo Salas. De rest van de cast bestaat uit Lincoln Palomeque, Manuela González, Víctor Mallarino, Mauricio Hénao, Julián Cerati, Juliana Galvis en anderen.

De serie is gemaakt door Pablo Illanes, die hiermee zijn debuut maakt als seriemaker.

Perfil Falso is vanaf 31 mei 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...