Lewis seizoen 6 vanaf 2 februari op RTL8

Lewis seizoen 6 zal vanaf 2 februari 2023 te zien zijn op RTL8 en het streamingplatform Videoland. Inspecteur Lewis, bijgestaan ​​door zijn jonge sidekick DS Hathaway, moet nieuwe en intrigerende mysteries oplossen die zich afspelen in de hallen van Oxford College en op het prachtige platteland.

Lewis seizoen 6 op RTL8

Lewis (in de Verenigde Staten Inspector Lewis) is een Britse televisieserie die zich afspeelt in Oxford. Het is een afgeleide van de politieserie Inspector Morse. In die serie speelde Kevin Whately Sergeant Robbie Lewis, die de rechterhand was van Inspector Morse. In Lewis is hij inspecteur en de baas van DS James Hathaway (Laurence Fox).

In een botanische tuin wordt het lichaam van literatuurprofessor Murray Hawes ontdekt, begraven tussen de planten. Murray was geobsedeerd door verborgen boodschappen in een gedicht van Lewis Carroll, die de tuin in het verleden vaak bezocht. In de tweede aflevering voelt professor Miranada Thornton zich vernederd nadat er op een datingsite een video van haar wordt geplaatst. Een dag later pleegt ze zelfmoord. Althans, zo lijkt het. In de derde aflevering roept de moord op een jonge babysitter nogal wat vragen op voor Lewis en Hathaway. Was zij wel het beoogde slachtoffer? Waarom belde de vaste babysitter op het laatste moment af? In de laatste aflevering van dit seizoen wordt een controversiële Amerikaanse professor uitgenodigd om in Oxford een lezing te geven. Na afloop wordt de man dood gevonden, gewurgd. Lewis en Hathaway hebben geen gebrek aan verdachten, wat de zaak alleen maar ingewikkelder maakt…

De cast bestaat uit namen als Kevin Whately, Laurence Fox.

Lewis seizoen 6 is vanaf 2 februari 2023 om 20:25 uur te zien op RTL8. De aflevering verschijnt dan ook op Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter