Laatste trailer voor John Wick 4

De aankomende actiefilm John Wick 4 met Keanu Reeves is vanaf 23 maart 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop. Lionsgate heeft vandaag de laatste John Wick 4 trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

John Wick 4 trailer

John Wick (Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Naast Keanu Reeves, Lance Reddick en Ian McShane zijn er rollen voor de Japans-Britse popsuperster Rina Sawayama in haar filmacteerdebuut, Shamier Anderson, Bill Skarsgard, Clancy Brown, Hiroyuki Sanada en Donnie Yen.

De film wordt geregisseerd door Chad Stahelski op basis van een scenario dat mede is geschreven door Shay Hatten en Michael Finch, die het stokje overneemt van franchisemaker Derek Kolstad. Het wordt geproduceerd door Basil Iwanyk, Erica Lee en Stahelski met Reeves en Louise Rosner als uitvoerende producenten.

John Wick 4 is vanaf 23 maart 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Independent Films

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...