Temptation Island Love or Leave vanaf 30 maart op Videoland

Ben ik met de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? Dát is de grote vraag in Temptation Island: Love or Leave, dat wederom wordt gepresenteerd door Kaj Gorgels en Monica Geuze. Het nieuwe seizoen is vanaf 30 maart 2023 wekelijks te zien bij Videoland.

Temptation Island Love or Leave seizoen 4 op Videoland

Is hij/zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? is de grote vraag in Temptation Island: Love or Leave. Ook dit seizoen geven de koppels elkaar weer de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als het ware als ‘single’ het avontuur aan. Geen verleiders, maar singles op zoek naar een serieuze relatie. Tijdens de dates krijgen de singles en de partners de kans om een diepere connectie aan te gaan. Ze hebben als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden voor hun partner.

Eind 2020 startte Videoland met het uitzenden van Temptation Island onder een nieuw format, die meer gebaseerd is op de Amerikaanse variant. Hierin wordt van tevoren door de koppels niet afgesproken dat er geen fysiek contact mag zijn, maar worden de koppels echt losgelaten om te kijken of ze de ware voor elkaar zijn. De focus is hierbij meer op het testen van de liefde dan het weerstand bieden tegen de verleiding. Ook de singles zijn hierbij op zoek naar een relatie en niet zoals in de normale seizoenen voornamelijk seksueel ingesteld.

De afleveringen zijn alleen te zien op streamingplatform Videoland van RTL. Temptation Island: Love or Leave wordt geproduceerd door SimpelZodiak.

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 30 maart 2023 wekelijks te zien bij Videoland.

Afbeelding via Videoland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...