Law & Order: Organized Crime seizoen 3 vanaf 3 april op Star Channel

Law & Order: Organized Crime seizoen 3 is  vanaf 3 april te zien in Nederland bij Star Channel.  Bekijk hieronder een trailer.

Law & Order: Organized Crime seizoen 3

Elliot Stabler keert terug naar de NYPD om de georganiseerde misdaad te bestrijden na een verschrikkelijk persoonlijk verlies. De stad en het politiebureau zijn echter drastisch veranderd in het decennium dat hij weg was, en hij moet zich aanpassen aan een strafrechtsysteem. Stabler moet weer tot zichzelf komen en zijn leven opnieuw op bouwen, terwijl hij een nieuwe elite-taskforce leidt die de machtigste criminele syndicaten van de stad een voor een uit uitschakelt.

Law & Order: Organized Crime is een misdaadserie van de zender NBC en ging in première op 1 april 2021. Het is de zevende serie in de Law & Order-franchise en een spin-off van Law & Order en Law & Order: Special Victims Unit, de serie heeft rollen voor Christopher Meloni als Elliot Stabler, die zijn rol uit SVU opnieuw vertolkt. Andere rollen zijn er voor Danielle Moné TruittTamara TaylorAinsley Seiger, Dylan McDermott, Nona Parker-Johnson, Brent Antonello, Rick Gonzalez.

Het eerste seizoen ging in première op 1 april 2021 en werd verlengd voor een tweede seizoen met 24 afleveringen, maar er werden slechts 22 afleveringen geproduceerd. Het tweede seizoen ging in première op 23 september 2021 en de serie werd in mei 2022 verlengd voor een derde seizoen dat in première ging op 22 september 2022. Law & Order: Organized Crime seizoen 4 is nu in de maak.

Law & Order: Organized Crime seizoen 3 is vanaf 3 april om 20.00 uur te zien op Star Channel.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...