Baywatch reboot serie in ontwikkeling

Een Baywatch reboot is in ontwikkeling, wat aangeeft dat de iconische serie zou kunnen terugkeren.

Volgens Deadline heeft het productiebedrijf Fremantle al vroege gesprekken gevoerd met verschillende omroepen en streamers over de Baywatch reboot, hoewel er nog geen officiële beslissingen zijn genomen. Als de serie opnieuw wordt opgestart, zou dit de eerste nieuwe televisieserie voor de show zijn sinds 2001, toen de serie oorspronkelijk eindigde.

Baywatch reboot

Oorspronkelijk ging de reeks in première in 1989. Baywatch gaat over een groep strandwachten die op de stranden in Los Angeles, Californië werkten. De serie is gemaakt door Michael Berk, Douglas Schwartz en Gregory J. Bonann. Het had rollen voor onder andere David HasselhoffPamela Anderson, Alexandra Paul, Gregory Alan Williams, Parker Stevenson, Billy Warlock, Erika Eleniak en Yasmine Bleeth.

De populariteit van de serie was een enorme katalysator voor acteurs als Hasselhoff en Anderson die in de jaren 90 supersterren werden. Na slechts één seizoen op NBC te zijn geannuleerd, werd Baywatch enorm populair door syndicatie en zou het in totaal 11 seizoenen krijgen. Tijdens de uitvoering was het een van de meest bekeken televisieseries ter wereld, en vanwege de aard van de serie werd het vaak geparodieerd in andere vormen van entertainment.

Een verfilming van de serie werd uitgebracht in 2017 en had rollen voor Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandria Daddario en David Hasselhoff.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter