Baywatch reboot serie in ontwikkeling bij Fox

Baywatch krijgt een nieuwe reboot serie van Fox. Variety meldt dat Fox en Fremantle een deal hebben gesloten om een ​​nieuwe reboot serie te maken. De show wordt geleid door showrunner Lara Olsen, die naast Gregory J. Bonann en Douglas Schwartz ook als uitvoerend producent zal dienen.

Gedurfde reddingsacties in de oceaan, ongerepte stranden en iconische rode badpakken zijn terug, samen met een geheel nieuwe generatie Baywatch-strandwachten, die door ingewikkelde, rommelige persoonlijke levens navigeren in deze actievolle reboot die laat zien dat er de familie is waarin je bent geboren en de familie die je vindt.Baywatch reboot serie

Oorspronkelijk ging de reeks in première in 1989. Baywatch gaat over een groep strandwachten die op de stranden in Los Angeles, Californië werkten. De serie is gemaakt door Michael Berk, Douglas Schwartz en Gregory J. Bonann. Het had rollen voor onder andere David HasselhoffPamela Anderson, Alexandra Paul, Gregory Alan Williams, Parker Stevenson, Billy Warlock, Erika Eleniak en Yasmine Bleeth.

De populariteit van de serie was een enorme katalysator voor acteurs als Hasselhoff en Anderson die in de jaren 90 supersterren werden. Na slechts één seizoen op NBC te zijn geannuleerd, werd Baywatch enorm populair door syndicatie en zou het in totaal 11 seizoenen krijgen. Tijdens de uitvoering was het een van de meest bekeken televisieseries ter wereld, en vanwege de aard van de serie werd het vaak geparodieerd in andere vormen van entertainment.

Een verfilming van de serie werd uitgebracht in 2017 en had rollen voor Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandria Daddario en David Hasselhoff.

Een premièredatum voor de nieuwe Baywatch reboot is nog niet aangekondigd door Fox en Fremantle.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter