Alle seizoenen van Dexter vanaf 31 maart op Netflix

Alle 8 seizoenen van de serie Dexter zijn vanaf 31 maart 2024 te zien op Netflix. Het gaat om 96 afleveringen. In 2021 verscheen, acht jaar na het einde van de originele reeks, ook nog een negende seizoen met de subtitel New Blood. Die negende reeks verschijnt op dit moment nog niet op Netflix, maar is wel beschikbaar op NPO Plus.

Dexter is een Amerikaanse televisieserie uit 2006, uitgezonden op Showtime en gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay. Bekijk hieronder een trailer.

De serie volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan (Michael C. Hall), werkzaam als bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami. Dexter is daarnaast een seriemoordenaar. Om deze afwijking toch enigszins in goede banen te leiden, heeft hij van zijn adoptievader Harry geleerd om enkel degenen te vermoorden die het “verdienen”. Dexter is voortdurend op zoek naar de balans tussen zijn drang en het leiden van een normaal leven.

Dexter op Netflix

De serie is gebaseerd op het boek Darkly Dreaming Dexter van Jeff Lindsay. Dexter Morgan is forensisch onderzoeker bij de politie in Miami. Hij verloor zijn ouders toen hij drie was en sleept een mysterieus trauma mee: hij is zelf een seriemoordenaar. Zijn adoptievader, politieman Harry Morgan, herkende Dexters psychopathische neigingen en leerde hem zijn onweerstaanbare drang om mensen te vermoorden te kanaliseren. Hij mag enkel mensen vermoorden ‘die het verdienen’: seriemoordenaars die door de mazen van het net glippen en op vrije voeten rondlopen. Van Harry heeft Dexter geleerd hoe hij zich in het dagelijkse leven normaal moet gedragen.

De serie heeft hoofdrollen voor Michael C. HallJennifer CarpenterJulie Benz, Desmond Harrington, C. S. Lee, Erik King, David Zayas, Aimee Garcia, Geoff Pierson, James Remar, Sean Patrick Flanery, Charlotte Rampling, John LithgowJimmy Smits en Yvonne Strahovski.

De serie Dexter is vanaf 31 maart te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...