Marvel Studios’ Secret Invasion vanaf 21 juni op Disney Plus

Marvel Studios’ Secret Invasion, een Original serie, is te streamen vanaf 21 juni op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Samuel L. Jackson keert terug als MCU-superspion Nick Fury met Ben Mendelsohn als buitenaardse Skrull-leider Talos, voor het eerst te zien in Captain Marvel uit 2019.

Secret Invasion

Secret Invasion

Secret Invasion

Het speelt zich af in het huidige MCU, wanneer Nick Fury (Samuel L. Jackson) hoort van een clandestiene invasie van de aarde door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een ​​dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

In de serie speelt Samuel L. Jackson (The Hateful Eight) zijn rol van voormalig S.H.I.E.L.D. directeur Nick Fury opnieuw spelen naast Ben Mendelsohn (The Outsider) als Talos, pseudo-leider van de Skrulls. Mendelsohn herhaalt zijn rol na Captain Marvel en Spider-Man: Far From Home‘s post-credit scène, waarin werd onthuld dat hij de hele film deed of hij Fury was. Andere rollen zijn er voor Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran, Emilia Clarke, Olivia Colman, Don Cheadle.

Ali Selim regisseert de serie en is uitvoerend producent, samen met andere uitvoerende producenten Kevin Feige, Jonathan Schwartz, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Samuel L. Jackson, Ali Selim, Kyle Bradstreet en Brian Tucker. Bradstreet is ook de hoofdschrijver en Jennifer L. Booth, Allana Williams en Brant Englestein dienen als co-executive producers.

Marvel Studios’ Secret Invasion is vanaf 21 juni te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...