Lindsay Lohan schittert in nieuwe Netflix film Irish Wish

Lindsay Lohan schittert in de trailer voor de nieuwe Netflix film Irish Wish. Wanneer de liefde van haar leven zich verlooft met haar beste vriendin, zet Maddie (Lindsay Lohan) haar gevoelens opzij om bruidsmeisje te zijn op hun bruiloft in Ierland. De romkom zal vanaf vrijdag 15 maart op Netflix te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder.Netflix film Irish Wish

Wanneer de liefde van haar leven zich verlooft met haar beste vriendin, zet Maddie (Lindsay Lohan) haar gevoelens opzij om bruidsmeisje te zijn op hun bruiloft in Ierland. Daags voordat het paar gaat trouwen, doet Maddie een spontane wens voor ware liefde, om vervolgens wakker te worden als de aanstaande bruid. Haar droom lijkt uit te komen, maar Maddie realiseert zich al snel dat haar echte soulmate iemand heel anders is…

Irish Wish is een Amerikaanse romantische komedie, geregisseerd door Janeen Damian en geschreven door Kirsten Hansen. De film is voor Lohan de tweede opeenvolgende project met Netflix en de Damians. Brad Krevoy en Michael Damian dienen als producenten van de film.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lindsay Lohan, Ed Speleers, Alexander Vlahos, Ayesha Curry, Elizabeth Tan, Jane Seymour, Jacinta Mulcahy, Matty McCabe, Dakota Lohan.

Releasedatum Irish Wish op Netflix

Irish Wish is vanaf 15 maart 2024 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...