Trailer en releasedatum voor Netflix film Shirley met Regina King

Regina King schittert als Shirley Chisholm in de Netflix film Shirley, het verhaal van het eerste zwarte congreslid en haar gedurfde, grensverleggende campagne voor het presidentschap van de Verenigde Staten in 1972. De film met Lance Reddick, Lucas Hedges, Brian Stokes Mitchell, Christina Jackson, Dorian Crossmond Missick, Amirah Vann, André Holland en Terrence Howard werd geregisseerd door John Ridley. Bekijk de trailer hieronder.Netflix film Shirley

Shirley Chisholm is het eerste Afro-Amerikaanse vrouwelijke congreslid binnen de Verenigde Staten en de eerste zwarte vrouw die zich in het jaar 1972 kandidaat stelt voor de presidentsverkiezingen. Als leerkracht uit Brooklyn wil ze een verschil maken. Door haar afkomst en de vooroordelen van haar collega’s en eigen familie en vrienden moet ze echter harder knokken om haar mannetje te kunnen staan in de harde politieke wereld.

Naast Regina King zal ook de vorig jaar overleden Lance Reddick in een van zijn laatste rollen te zien zijn in de film. Verder bestaat de cast uit onder meer Lucas Hedges, Brian Stokes Mitchell, Christina Jackson, Dorian Crossmond Missick, Amirah Vann, André Holland en Terrence Howard.

De film werd geregisseerd door John Ridley. Het drama werd geschreven en geregisseerd door John Ridley, die in 2013 een Oscar won voor zijn scenario voor 12 Years A Slave.

Releasedatum op Netflix

Shirley is vanaf 22 maart te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...