Lupin seizoen 3 vanaf 5 oktober te zien op Netflix

Netflix onthult de releasedatum en poster van Lupin seizoen 3. De Franse serie is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, waarin Omar Sy de rol vertolkt van de inmiddels legendarische Assane Diop. Lupin Part 3 bestaat uit zeven afleveringen en is vanaf 5 oktober exclusief te zien op Netflix.

Lupin seizoen 3

Lupin seizoen 3

Nu Assane (Omar Sy) is ondergedoken, moet hij leren leven zonder zijn vrouw en zijn zoon. Hij beseft zich dat zijn gezin door hem veel ellende heeft moeten doorstaan en hij besluit om terug te keren naar Parijs om hen een voorstel te doen: Frankrijk verlaten en elders een nieuw leven beginnen. Maar de spoken uit het verleden zijn nooit ver weg, en een onverwachte terugkeer zet zijn plannen op z’n kop.

Arsène Lupin is de naam van het personage uit de verhalenserie van de Franse schrijver Maurice Blanc, voor het eerst gepubliceerd in 1905. Het beschrijft de avonturen van Arsène als goedopgeleide, welbespraakte en sympathieke gentleman-dief die een meester is in het om de tuin leiden van gezagsdragers en aristocraten.

De serie is gebaseerd op het populaire Franse personage Arsène Lupin, een gentleman-dief die detective werd en in 1905 werd gecreëerd door schrijver Maurice Leblanc.

Naast Omar Sy bestaat de cast uit onder meer Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab en Shirine Boutella. De serie is bedacht door George Kay. De regie is in handen van Ludovic Bernard, Podz (Daniel Grou) en Xavier Gens.

Lupin seizoen 3 is vanaf 5 oktober exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...