M. Night Shyamalan film Trap vanaf 1 augustus in de Nederlandse bioscoop

Warner Bros. Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Trap, de nieuwste thriller van M. Night Shyamalan. Bekijk hieronder de trailer van Trap.

De trailer voor Trap geeft een voorproefje van een nieuwe thriller met Josh Hartnett in de hoofdrol. Het plot draait om een ​​vader (Hartnett) die zijn dochter meeneemt naar een popconcert; Wanneer hij echter weggaat om naar het toilet te gaan, realiseert hij zich dat de hele gebeurtenis in het geheim een ​​truc is om een ​​gevaarlijke seriemoordenaar te vangen.

Trap film trailer

Trap film trailer

Warner Bros. Pictures presenteert met Trap een nieuwe sensatie in de wereld van M. Night Shyamalan, met muziek van aanstormend poptalent Saleka Shyamalan. Als een vader met zijn tienerdochter naar een popconcert gaat, komt hij erachter dat ze deel uitmaken van een duister en geheimzinnig plan.

Naast Hartnett (Oppenheimer, 30 Days of Night) zijn er ook rollen voor Ariel Donoghue, Saleka Shyamalan, Hayley Mills en Allison Pill.

M. Night Shyamalan schreef het script voor Trap en produceerde de film samen met Ashwin Rajan en Marc Bienstock. Steven Schneider fungeert als uitvoerend producent.

Shyamalan sprak met Variety over het willen vertellen van een verhaal “vanuit het gezichtspunt van een onverwacht persoon” tijdens een evenement in Los Angeles genaamd The Summer of Shyamalan. Hij zei:

“It kind of led more and more to this dark humor angle that Servant has and The Visit and Split had.” 

Shyamalan zei verder over de casting van Hartnett:

“What I’m looking for is someone that’s willing to just let go completely, give themselves over like a play to the movie and leap, leap, leap — don’t protect yourself. That beautiful electricity that requires the right actor at the right time in their life. And that’s where Josh was when I met him.”

Trap wordt op 9 augustus 2024 in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht door Warner Bros. Pictures.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...