Trailer voor Netflix serie A Good Girl’s Guide to Murder

Netflix heeft de officiële trailer gedeeld voor de serie A Good Girl’s Guide to Murder, het coming-of-age-mysteriedrama met Emma Myers in de hoofdrol. Na de Britse première zal de serie naar verwachting op 1 augustus zijn Amerikaanse debuut maken, exclusief op Netflix.

Vijf jaar geleden werd schoolmeisje Andie Bell vermoord door haar vriend Sal Singh. Zaak gesloten. De politie weet dat hij het heeft gedaan. Iedereen in de stad weet dat hij het heeft gedaan. Maar de slimme en vastberaden Pip Fitz-Amobi is daar niet zo zeker van en ze is vastbesloten om het te bewijzen. En als Sal Singh geen moordenaar is en de echte moordenaar nog rondloopt, hoe ver zullen ze dan gaan om Pip van de waarheid af te houden?

Bekijk hieronder de trailer van A Good Girl’s Guide to Murder.

Netflix serie A Good Girl’s Guide to Murder

In de nieuwste trailer begint Myers’ personage Pip Fitz-Amobi een vijf jaar oude moordzaak te onderzoeken waarbij sprake is van de dood van een tienermeisje dat door haar vriend zou zijn vermoord. Pip is echter van mening dat de vriend van het meisje ten onrechte is beschuldigd. Hierdoor zal ze er alles aan doen om dit mysterie op te lossen en de echte dader te vinden.

A Good Girl’s Guide to Murder is geregisseerd door actrice Dolly Wells op basis van een scenario geschreven door Poppy Cogan, Zia Ahmed, Ajoke Ibironke en Ruby Thomas. Myers wordt vergezeld door Zain Iqbal, Anna Maxwell Martin, Gary Beadle, Mathew Baynton, India Lillie Davies, Rahul Pattni, Henry Ashton, Mitu Panicucci, Orla Hill, Ephraim OP Sampson, Carla Woodcock, Yasmin Al-Khudhairi, Jessica Webber, Matthew Khan, Georgia Aaron, Oliver Wickham, Adam Astill, Annabel Mullion, Jude Morgan-Collie, Raiko Gohara, Asha Banks en Yali Topol Margalith.

Het eerste seizoen van zes afleveringen is gebaseerd op de eerste roman van Jacksons romanreeks over het onderzoek van de tienerspeurder. Uitvoerende producenten zijn Wells, Cogan, Jackson, Matthew Read, Matthew Bouch, Frith Tiplady, Lucy Richer en Danielle Scott-Haughton, met Florence Walker als producer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...