Magic Mike’s Last Dance vanaf 9 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop

Vlak voor Valentijnsdag verschijnt Magic Mike’s Last Dance in Nederland in de bioscoop. Het derde deel van de Magic Mike-filmreeks is te zien vanaf 9 februari 2023. Het creatieve team achter de eerste film, die alom geprezen werd door zowel critici als bezoekers, is weer bij elkaar gekomen om opnieuw een magische beleving te creëren. Channing Tatum neemt de rol van Mike Lane weer op zich, wederom onder regie van Steven Soderbergh. Naast Tatum is Salma Hayek Pinault ook in een hoofdrol te zien.

Bekijk hieronder de trailer voor Magic Mike’s Last Dance.

Magic Mike’s Last Dance in Nederland in de bioscoop

“Magic” Mike Lane (Tatum) gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

De hoofdrollen worden gespeeld door Channing Tatum in de rol van Mike Lane, Salma Hayek Pinault (House of Gucci, Hitman’s Wife’s Bodyguard), Ayub Khan Din (Ackley Bridge), nieuwkomer Jemelia George, Juliette Motamed (We Are Lady Parts) en Vicki Pepperdine (Johnny English Strikes Again).

De film is geregisseerd door Steven Soderbergh met een script van Reid Carolin, die ook de eerste twee films schreef.

De franchise heeft momenteel een gecombineerde wereldwijde winst van bijna $300 miljoen. Na de release van het vervolg in 2017 zijn uitvoerende producenten, waaronder Tatum, een samenwerking aangegaan met producer Vincent Marini om het publiek kennis te laten maken met de entertainmentervaring MAGIC MIKE LIVE. De liveshow is internationaal uitgebreid sinds de lancering in Vegas en heeft uitverkochte zalen in Londen, Berlijn en Australië.

Magic Mike’s Last Dance draait vanaf 9 februari 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via Warner Bros. Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...