Maxie en Haar Ondeugende Tandenfee vanaf 9 augustus in de bioscoop

Vanaf 9 augustus 2023 zal de hartverwarmende familiefilm Maxie en Haar Ondeugende Tandenfee te zien zijn in de bioscoop. Bekijk hieronder de trailer.

Maxie en Haar Ondeugende Tandenfee

Violetta is in opleiding om tandenfee te worden. Als een echte tandenfee probeert Violetta leuke speeltjes tevoorschijn te toveren. Dit lukt alleen niet… in plaats van speeltjes, tovert Violetta constant bloemetjes.

Het jaarlijkse examen komt eraan en alleen de feeën die slagen, ontvangen het juweel dat hen van en naar de mensenwereld vervoert om de melktanden te verzamelen en speelgoed te toveren. Natuurlijk zakt Violetta glorieus voor het examen. Maar Violetta zou Violetta niet zijn als dat haar ergens van zou weerhouden. Ze steelt de missie en het juweel van een andere fee en smokkelt zichzelf de mensenwereld binnen. Daar belandt ze in de nieuwe kamer van Maxie. Er ontstaat een echte vriendschap en samen gaan ze de leukste avonturen tegemoet.

De stem van Maxie wordt ingesproken door Sarah Nauta (onder andere bekend van Hunter Street en Fashion Chick). Violetta, die in opleiding is om tandenfee te worden, wordt vertolkt door Fé van Kessel (Cleo in Thomas de Stoomlocomotief). Ook Sinan Eroglu heeft een stemrol in de film bemachtigd (The Passion en Goede Tijden, Slechte Tijden, Foodies).

Na een aantal succesvolle series als Babar, De belevenissen van Badou en Polo, heeft regisseur Caroline Origer haar pijlen gericht op Maxie en haar ondeugende tandenfee. Deze, oorspronkelijk Luxemburgse film, is gemaakt voor de hele familie en toegankelijk voor alle leeftijden.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...