Who Is Erin Carter ? vanaf 24 augustus op Netflix

Who Is Erin Carter ? is vanaf 24 augustus 2023 te streamen op Netflix. Bekijk hieronder de trailer.

Maak kennis met Erin – moeder, echtgenote, lerares en expat in Spanje. Dat denken we tenminste, totdat een overval in een supermarkt onthult dat ze een keiharde vechtersbaas is! Erin is duidelijk niet wie ze zegt dat ze is, maar hoe ver zal ze gaan om haar ware identiteit geheim te houden?

Who Is Erin Carter ?

De Britse Erin Carter leidt een onopvallend bestaan in Spanje, waar ze werkt als als docent Engels. Wanneer Erin de supermarkt binnenwandelt en in een gewapende overval belandt, weet ze zich opvallend goed te verweren. Maar als van de overvallers Erin herkent, dreigt haar ware identiteit bekend te worden: Erin is namelijk niet wie ze lijkt.

Erin wordt gespeeld door Evin Ahmad, de Koerdisch-Zweedse actrice die je kent van haar hoofdrol uit de serie Snabba Cash.

De serie is afkomstig van scenarist Jack Lothian en producent Nuala O’Leary, die ook werkten aan het actiedrama Strike Back. Het eerste seizoen telt acht afleveringen.

De reeks Who Is Erin Carter ? is vanaf 24 augustus te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter