Mayfair Witches seizoen 2 aangekondigd

AMC heeft Mayfair Witches seizoen 2 aangekondigd. Het gaat om een bewerking van Anne Rice’s Lives of the Mayfair Witches. De vroege verlenging komt vóór de vijfde aflevering van het bovennatuurlijke drama, die deze zondag in première gaat.

Volgens Deadline is het door Alexandra Daddario geleide drama momenteel het meest bekeken seizoen van alle series ooit op AMC+. De productie van seizoen 2 van Mayfair Witches begint naar verwachting dit jaar in New Orleans. Showrunner en uitvoerend producent Esta Spalding zei in een verklaring:

“Anne Rice’s Lives of the Mayfair Witches is a sumptuous epic tale that we’ve only begun to explore. I’m so grateful to the fans and viewers of the show who’ve given us the chance to continue telling this story.”

Mayfair Witches seizoen 2

De serie gaat over een intuïtieve jonge neurochirurg die ontdekt dat zij de onwaarschijnlijke erfgenaam is van een heksenfamilie. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten, krijgt ze te maken met een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lang achtervolgt.

In de serie zijn er rollen voor Alexandra Daddario als Dr. Rowan Fielding, Harry Hamlin als Cortland Mayfair, Tongayi Chirisa als Ciprien Grieve en Jack Huston als Lasher.

Mayfair Witches is gebaseerd op Anne Rice’s Lives of the Mayfair Witches-trilogieroman en is afkomstig van Masters of Sex’s Esta Spalding en Michelle Ashford, die zowel schrijvers als uitvoerend producenten zijn. Christopher Rice is de uitvoerende producent van alle projecten die zijn gebaseerd op de iconische werken van zijn overleden moeder, die in 2020 door AMC Networks werden overgenomen. Dit dient als het tweede project in het zich uitbreidende Anne Rice-universum van het netwerk, na de serie Interview with the Vampire.

Waar je Mayfair Witches in Nederland zal kunnen zien is niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...