Superman & Lois gaat door ondanks recente DC serie annuleringen

Met alle veranderingen die plaatsvinden doordat het DC Universum opnieuw wordt ontworpen, maken fans zich zorgen dat hun favoriete bestaande series zullen verdwijnen. Tijdens een recent evenement bevestigden co-CEO’s James Gunn en Peter Safran van DC Studios dat The CW’s Superman & Lois voorlopig doorgaat.

Tijdens het DC-persevenement dat eerder deze week werd gehouden, sprak Gunn over de populariteit van Superman & Lois en verklaarde hij dat de show nog een tijdje zal doorgaan. Hij zei:

“It’s a show everybody likes, so it’s going to keep going for a little bit.”  

Superman & Lois 

In de serie keert het stel terug naar Smallville om een ​​familiebedrijf in Kent af te handelen. Clark en Lois maken opnieuw kennis met Lana Lang, een lokale leningofficier die toevallig ook Clarks eerste liefde is. Ze ontmoeten ook haar echtgenoot en brandweercommandant Kyle Cushing. De volwassenen zijn niet de enigen die oude vriendschappen in Smallville herontdekken, aangezien de Kent zonen opnieuw kennis maken met de opstandige dochter van Lana en Kyle, Sarah. Er is nooit een saai moment in het leven van een superheld, vooral niet met de vader van Lois, generaal Samuel Lane, die op zoek is naar Superman om een ​​slechterik te verslaan of de dag in een oogwenk te redden. Ondertussen staat de terugkeer van Superman en Lois naar het idyllische Smallville op zijn kop als een mysterieuze vreemdeling hun leven binnenkomt.

Superman & Lois heeft rollen voor Tyler Hoechlin als Clark Kent/Superman, Elizabeth Tulloch als Lois Lane en Alexander Garfin als Jordan Kent. De serie bevat ook rollen voor Dylan Walsh als General Lane, Emmanuelle Chriqui als Lana Lang-Cushing, Erik Valdez als Kyle Cushing, Inde Navarette als Sarah Cushing en Wolé Parks als John Henry Irons.

De serie is gemaakt en geschreven door Todd Helbing, uitvoerend producent van The Flash. Het is uitvoerend geproduceerd door de maker van het DC TV-universum, Greg Berlanti, Sarah Schechter en Geoff Johns via hun banner van Berlanti Productions.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...