MediaLane produceert musical programma Stars On Stage voor RTL

Albert Verlinde en Paul de Leeuw zijn te zien als vaste recensenten bij het nieuwe RTL-programma Stars On Stage. In dit grootse entertainment programma gaan bekende namen uit de wereld van muziek, sport en media, onder leiding van presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder, de strijd met elkaar aan. De BN’ers staan voor de uitdaging van hun leven: opgeleid worden tot musicalster. Musicalkenners Albert en Paul beoordelen de optredens van de deelnemende sterren met hun scherpe oog en delen hierna hun sterren uit. Wie van hen krijgt de beste recensies en ontvangt de meeste sterren? En wie moet helaas het musicaltoneel verlaten? Stars On Stage is vanaf begin volgend jaar te zien bij RTL 4. 

In het programma worden de twee theatericonen steeds bijgestaan door twee wisselende recensenten, bekende gezichten uit de theaterwereld. Elke week verschijnen de deelnemers volledig getransformeerd in een rijk aangeklede theaterclub, met een grootse performance waarin beroemde musical songs, choreografie, decors en kostuums samenkomen. De grote vraag is: welke BN’er kan de titel musicalster toevoegen aan zijn/haar CV?

Albert Verlinde zei:

“In mijn leven heb ik ontelbaar veel musicalacteurs en actrices zien zingen, dansen én acteren. Musical is als het ware topsport en het lijkt me fantastisch om erachter te komen of onze acht BN’ers de combinatie van deze drie disciplines ook aan kunnen.”

Paul de Leeuw:

“Een gevarieerde geweldige groep van BN’ers zullen laten zien dat het vak musical niet makkelijk is. Ga er maar aan staan, elke week transformeren in een compleet nieuwe rol, met alles wat daarvoor nodig is. Voor ons wordt het vooral kritisch kijken, genieten, maar ook verwonderen. Geloof me: ze moeten keihard aan de bak.”

Via deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws rondom dit programma.Stars on Stage op RTL

In Stars on Stage worden Bekende Nederlanders uit zeer diverse hoek, van rapper tot Olympisch sporter, van fotomodel tot volkszanger, door professionals uit de musicalwereld klaargestoomd voor de rol van hun leven: overtuigen en verrassen in een groots musical optreden. Alle populaire musicalsongs komen voorbij! Met decors, kostuums, dansers en een streng panel van recensenten dat hen zal beoordelen.

De opnames van het programma starten op woensdag 13 september 2023. Wees er live bij als publiek: tickets op rtl.nl/starsonstage

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...