Meg 2: The Trench vanaf 29 september te streamen op HBO Max

Bereid je maar voor op de ultieme adrenalinekick met Meg 2: The Trench op HBO Max. Het bloedstollend vervolg is vanaf vrijdag 29 september te kijken op de streamer. Bekijk hieronder de trailer voor Meg 2: The Trench.

Meg 2: The Trench op HBO Max

Neem samen met Jason Statham en de internationale actiefilmster Wu Jing een duik in onbekende wateren als zij als leiders van een onverschrokken onderzoeksteam de diepten van de oceaan verkennen. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun levens op het spel komen te staan. In een meeslepende race tegen de klok wordt van onze helden het uiterste gevergd als ze het moeten opnemen tegen kolossale Megs en nietsontziende milieucriminelen. De zenuwslopende actie in de diepten van de oceaan maken het de meest opwindende filmervaring van het jaar.

Warner Bros. Pictures en CMC Pictures presenteren Meg 2: The Trench, met Statham en Jing als de sterren van een ensemblecast die verder nog bestaat uit Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels en Cliff Curtis.

De film wordt geregisseerd door Ben Wheatley (In the Earth, Free Fire), naar een scenario van Jon Hoeber & Erich Hoeber (The Meg, Transformers: Rise of the Beasts) en Dean Georgaris (The Meg, Lara Croft: Tomb Raider – The Cradle of Life), en een screen story van Dean Georgaris en Jon Hoeber & Erich Hoeber, gebaseerd op het boek The Trench van Steve Alten. De film wordt geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura en Belle Avery. Uitvoerend producenten zijn Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Gerald R. Molen en Randy Greenberg.

Warner Bros. Pictures en CMC Pictures presenteren, in samenwerking met DF Pictures, een productie van Bonaventura/Apelles Entertainment, Inc., een Ben Wheatley-film. De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

Meg 2: The Trench is vanaf vrijdag 29 september te streamen op HBO Max.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...