MH370: The Plane That Disappeared vanaf 8 maart op Netflix

MH370: The Plane That Disappeared is een docuserie van Netflix die de onopgeloste verdwijning van vlucht 370 van Malaysia Airlines onderzoekt nadat deze op mysterieuze wijze halverwege de vlucht was verdwenen. Bekijk hieronder de trailer.

MH370: The Plane That Disappeared

Op 8 maart 2014 verdween vlucht 370 van Malaysia Airlines van de radar. Toen de 239 mensen aan boord vermist raakten, volgde een wereldwijd onderzoek naar het grootste mysterie van de moderne tijd. Ondanks officiële rapporten, ontelbare theorieën, en onvermoeibare zoektochten naar bewijzen, bleef één centrale vraag bestaan: Wat kijk we over het hoofd?

De schokkende verdwijning van een commercieel vliegtuig haalde de krantenkoppen, veroorzaakte rellen, stortte de nabestaanden van de passagiers in een nachtmerrie en veroorzaakte een wereldwijde zoektocht naar antwoorden die nooit kwam. Netflix’s MH370: The Flight That Disappeared, die zich afspeelt in zeven landen, gebruikt krachtige archieven om de nacht van de verdwijning te reconstrueren, waardoor kijkers de kans krijgen om drie van de meest controversiële theorieën over de verdwijning van het vliegtuig te verkennen. Het bevat ook interviews met familieleden, wetenschappers, journalisten en de gewone mensen over de hele wereld die na negen jaar weigeren de hoop op een verklaring op te geven.

Het is een verhaal vol samenzweringen en rabbit holes, schimmige figuren en officieel stilzwijgen – maar bovenal is het een kans om de herinnering levend te houden aan degenen die verloren zijn gegaan in een van de grote onopgeloste mysteries van onze tijd.

MH370: The Plane That Disappeared is vanaf 8 maart te zien, alleen op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter