Trailer voor YOU seizoen 4 deel 2

De bloedige hel breekt los. YOU seizoen 4 deel 2 gaat op 9 maart 2023 in première op Netflix. Dat heeft de streamer laten weten middels onderstaande video. In seizoen 4 kruipt Penn Badgley weer in de huid van moordenaar Joe Goldberg. Met een nieuwe identiteit start Joe een nieuw leven aan de andere kant van het water. Bekijk de YOU seizoen 4 deel 2 trailer hieronder.

 

YOU seizoen 4 deel 2

Nadat zijn oude leven in vlammen is opgegaan, vlucht Joe Goldberg naar Europa om aan zijn “rommelige” verleden te ontsnappen, een nieuwe identiteit aan te nemen en, natuurlijk, de ware liefde na te jagen. Maar al snel bevindt Joe zich in een vreemde rol van onwillige detective wanneer hij ontdekt dat hij niet de enige moordenaar in Londen is. Nu hangt zijn toekomst af van het identificeren en het stoppen van de persoon die het gemunt heeft op zijn nieuwe vriendengroep van uber-rijke socialites…

De serie heeft rollen voor Penn Badgley, Tati Gabrielle, Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Ed Speleers, Tilly Keeper, Amy-Leigh Hickman, Niccy Lin, Aidan Cheng, Brad Alexander, Ozioma Whenu, Eve Austin.

Gebaseerd op de romanreeks van Caroline Kepnes, draait You om Joe Goldberg, een giftige stalker met waanvoorstellingen die de neiging heeft extreem geobsedeerd te raken door elk meisje op wie hij verliefd wordt.

YOU is ontwikkeld door Sera Gamble en Greg Berlanti, met Gamble als showrunner. De serie is geproduceerd door Berlanti Productions, Man Sewing Dinosaur en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Horizon Scripted Television. Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo en Marcos Siega zijn uitvoerende producenten.

YOU seizoen 4 deel 2 is vanaf 9 maart 2023 exclusief te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...