Trailer voor Marvel film Madame Web

Vandaag is de trailer verschenen voor de Marvel film Madame Web. Bekijk deze hieronder.

Het wordt gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en is de vierde film in Sony’s Spider-Man Universe (SSU). De film wordt geregisseerd door S. J. Clarkson, die samen met Claire Parker het scenario schreef op basis van een verhaal van Kerem Sanga. Dakota Johnson speelt de titelrol naast Sydney Sweeney.

Madame Web trailer

“Intussen in een ander universum…” Sony heeft al een tijdje plannen voor een film met Madame Web, een personage vanuit de Spider-Man comics. Madame Web is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dakota JohnsonSydney Sweeney, Celeste O’Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott, Zosia Mamet.

Madame Web (Cassandra Webb) is een personage dat voorkomt in stripboeken van Marvel Comics. Ze verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #210, gepubliceerd in november 1980, en werd gemaakt door schrijver Denny O’Neil en kunstenaar John Romita Jr. Ze wordt meestal afgebeeld als een ondersteunend personage in de Spider-Man-stripserie, waar ze verschijnt als een oudere vrouw met myasthenia gravis, verbonden met een levensondersteunend systeem dat lijkt op een spinnenweb.

Madame Web draait vanaf 15 februari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: