Death in Paradise seizoen 12 vanaf 17 februari op BBC First

Death in Paradise seizoen 12, de zonovergoten whodunnit-hitserie, is vanaf vrijdag 17 februari om 21:00 uur te zien op BBC First. Detective Neville Parker heeft nog meer misdaden op te lossen op het prachtige eiland Saint Marie en begint met de mysterieuze dood van een beroemde astronoom. Tegelijkertijd bereidt een groep doemdenkers zich voor op de Apocalypsals één van hen wordt vermoord. Er is ook een verrassende moord op een boot, een beroemde zangeres die onder verdenking staat, een schokkende moord op een bruiloft en een eenvoudige huiselijke moord die Neville’s grootste uitdaging ooit blijkt te zijn…

Death in Paradise seizoen 12

De serie verwelkomt ook een reeks geweldige gaststerren, waaronder: Chelsea Edge (I Hate Suzie), Robert Webb (Peep Show), Hakeem Kae-Kazim (Black Sails), Jo Martin (Doctor Who), Christopher Villiers (Top Secret!), Kevin Eldon (Sanditon), Amit Shah (Happy Valley), Jo Hartley (After Life), Barney Walsh (The Larkins), John Michie (Coronation Street), Fiona Button (The Split), Okorie Chukwu (Kate & Koji), Gamba Cole (The Outlaws), Cara Theobald (Downton Abbey) en meer.

Kerstmis in Saint Marie neemt dit jaar een griezelige wending wanneer een oude zaak van Selwyn’s terugkomt om hem te achtervolgen na de moord op een true crime podcaster op jacht naar een vermist kind. Marlon is gedwongen om de nacht door te brengen in een spookhuis en Darlene neemt haar levenskeuzes onder de loep. En zou er na een toevallige ontmoeting op de parkeerplaats van een luchthaven eindelijk liefde in de lucht kunnen hangen voor Neville Parker?

De nieuwe serie begint met de mysterieuze dood van een beroemde astronoom en een verandering van baan voor Darlene. We ontmoeten ook een stel Preppers die op zoek zijn naar de apocalyps op een Saint Marie-heuvel, wanneer het einde dramatisch vroeg komt voor een van hen. Een onmogelijke moord op een boot neemt de team naar een prachtig strand dat wordt bedreigd, en een ogenschijnlijk rechttoe rechtaan huismoord in wat Marcel’s grootste uitdaging ooit zou kunnen zijn…

Les Dennis (Coronation Street) en Siobhan McSweeney (Derry Girls) brengen kerst door in de Caribbean terwijl ze zich aansluiten bij Ralf Little (D.I Neville Parker), Don Warrington (commissaris Selwyn Patterson), Élizabeth Bourgine (Catherine Bordey) Tahj Miles (officier Marlon Pryce), Shantol Jackson (D.S. Naomi Thomas) en Ginny Holder (Darlene Curtis).

Death in Paradise is een productie van Red Planet Pictures voor de BBC, gemaakt met steun van de regio van Guadeloupe en internationaal gedistribueerd door BBC Studios. Het is uitvoerend geproduceerd door Tim Key en Ceri Meyrick voor Red Planet Pictures en Tommy Bulfin voor BBC en geproduceerd door Candida Julian-Jones. Alle seizoenen van Death in Paradise zijn momenteel beschikbaar op BBC iPlayer.

Death in Paradise seizoen 12 gaat in première op vrijdag 17 februari om 21:00 uur op BBC First.

Afbeelding via BBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter