Glass Onion: A Knives Out Mystery vanaf 23 december op Netflix

Glass Onion: A Knives Out Mystery (oftewel Knives Out 2) zal op 23 december 2022 op Netflix verschijnen. Bekijk hieronder een trailer.

Glass Onion: A Knives Out Mystery 

Glass Onion: A Knives Out Mystery is geschreven en geregisseerd door Rian Johnson en geproduceerd door Johnson en Ram Bergman. Het is het vervolg op de film Knives Out uit 2019, waarin Daniel Craig zijn rol als meesterdetective Benoit Blanc opnieuw vertolkt terwijl hij een nieuwe zaak op zich neemt. De cast bestaat uit Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson en Dave Bautista.

Johnson had het idee overwogen van verschillende films met het personage Benoit Blanc voordat de eerste film uitkwam. Een vervolg kreeg groen licht in 2020, maar in maart 2021 kocht Netflix de rechten op twee Knives Out-sequels voor $469 miljoen.

Na de wereldpremière op het Toronto International Film Festival op 10 september 2022, begon Glass Onion op 23 november 2022 met een beperkte bioscooprelease van een week, waarmee het de breedste bioscooprelease ooit voor een Netflix-film was. De film verschijnt 23 december op Netflix. Glass Onion kreeg lovende kritieken, met lof voor het scenario, de regie, uitvoeringen en score, en werd door de National Board of Review uitgeroepen tot een van de beste films van 2022.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...