Minions: The Rise of Gru vanaf 28 februari op SkyShowtime

De ondeugende Minions zijn terug voor nog meer knotsgekke avonturen in Minions: The Rise of Gru, beschikbaar op SkyShowtime in Nederland vanaf 28 februari 2023.

Minions: The Rise of Gru op SkyShowtime

Lang voor zijn carrière als superschurk is Gru (Steve Carell) gewoon een jongetje van bijna 12 dat in de jaren 70 opgroeit in een buitenwijk. Vanuit zijn kelder smeedt hij plannen om de wereld te veroveren. Maar zo vlot gaat dat niet. Wanneer Gru de Minions tegenkomt, waaronder Kevin, Stuart, Bob en Otto – een beugeldragende Minion die het iedereen naar de zin wil maken – slaat deze onverwachte familie de handen ineen. Samen bouwen ze hun eerste schurkenschuilplaats, ontwerpen ze hun eerste wapens en gaan ze op hun eerste missies. Wanneer de beruchte groep superschurken, de Wrede 6, hun leider – de legendarische vechter Wild Knuckles (Oscar®-winnaar Alan Arkin) – de laan uit stuurt, probeert superfan Gru hun nieuwste lid te worden. De Wrede 6 is niet bepaald onder de indruk van de kleine wannabe-schurk. Tot hun grote woede is Gru hen echter te slim af en zo wordt hij plots de aartsvijand van de grootste schurken ter wereld. Terwijl Gru op de vlucht is, proberen de Minions kungfu onder de knie te krijgen om hem te gaan redden. Gru ontdekt dat zelfs de verschrikkelijkste mensen wel wat hulp van hun vrienden kunnen gebruiken.

Minions: The Rise of Gru heeft een fantastische cast, met als de Wrede 6: Taraji P. Henson, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo en Jean-Claude Van Damme. Verder spelen ook Michelle Leoh, Russell Brand en Julie Andrews mee in de film.

Minions: The Rise of Gru werd onder toeziend oog van de originele makers van de filmreeks geproduceerd door Chris Meledandri, oprichter en CEO van Illumination, en Janet Healy en Chris Renaud, met wie hij al lang samenwerkt. De film werd geregisseerd door Kyle Balda (Despicable Me 3, Minions), met co-regisseurs Brad Ableson (The Simpsons) en Jonathan Del Val (The Secret Life of Pets films), en Pierre Coffin die met zijn iconische stem de Minions vertolkt.

Minions: The Rise of Gru is vanaf 28 februari 2023 te zien op SkyShowtime Nederland.

Afbeelding via Skyshowtime

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...