Misfit The Switch vanaf 1 maart op Netflix

Misfit The Switch, het vierde deel uit de filmreeks, verschijnt op 1 maart 2023 op Netflix. De film ging afgelopen oktober in première in de bioscoop. De eerste drie speelfilms, plus de Misfit-serie, zijn nog te bekijken op Netflix. Bekijk hieronder een trailer voor Misfit 4 The Switch.

Misfit The Switch

Noah (Stefania) maakt The Switch van haar leven wanneer ze niet naar het Hoogland mag en verplicht naar het Lorentz moet. Samen met haar bestie Jessey bedenkt ze een geniaal plan: wat als ze wisselen van identiteit en daarmee van school? Alles lijkt te werken, tot ze op het Hoogland als Misfit wordt bestempeld. Lukt het haar ondanks haar geheim een Misfit squad te vinden en alsnog mee te doen aan Dance United, dé danswedstrijd voor scholen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Stefania, Anique Dreamon, Duncan Tromp, Kes van den Broek, Alessio de Martino, Ricky Sheridan, Fenna Ramos, Nienke van Dijk, Roosmarijn Wind, Felice Poppeliers, Kimberley Agyarko, Bettina Holwerda, Timor Steffens.

De film wordt geregisseerd door Erwin van den Eshof op basis van een scenario door Ernst Gonlag, Maurits Spijkerman en Van den Eshof.

Misfit The Switch zie je vanaf 1 maart 2023 op Netflix!

Afbeelding via Splendid Film

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...