Miss Fisher’s Murder Mysteries seizoen 3 vanaf 9 april op BBC First

De illustere Phryne Fisher is terug! Miss Fisher’s Murder Mysteries seizoen 3 is vanaf 9 april te zien op BBC First. Het derde seizoen bouwt voort op de zorgvuldig opgebouwde wereld uit de eerdere seizoenen. We volgen opnieuw de onafhankelijke, glamoureuze en onverstoorbare hoofdrolspeelster detective Phryne Fisher (Essie Davis).

Miss Fisher’s Murder Mysteries seizoen 3

Miss Fisher’s Murder Mysteries is gebaseerd op de romans van de Australische auteur Kerry Greenwood. Detective sashays door de achterdeur lanen en jazzclubs van de late jaren 1920 Melbourne, strijden tegen onrecht met haar parel behandeld pistool en haar scherpe humor. Het verlaten van een spoor van bewonderaars in haar kielzog, onze zeer moderne heldin zorgt ervoor dat ze geniet van elk moment van haar gelukkige leven.

Het derde seizoen van Miss Fisher’s Murder Mysteries gaat verder met de onconventionele capriolen van Miss Phryne Fisher, de stijlvolle vrouwelijke detective, terwijl ze misdaden oplost met behulp van haar ensemble van huisgenoten en haar speelse samenwerking met de suave en toegewijde Detective Jack Robinson voortzet.

Het is een Australische dramaserie van de zender ABC en ging in première op 24 februari 2012. Er zijn drie seizoenen uitgezonden en in februari 2020 werd een speelfilm met de titel Miss Fisher and the Crypt of Tears uitgebracht. In 2019 werd een tv-spin-off Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries uitgezonden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Essie Davis, Nathan Page, Hugo Johnstone-Burt, Ashleigh Cummings.

Miss Fisher’s Murder Mysteries seizoen 3 is vanaf 9 april te zien op BBC First.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter