Trailer voor Netflix serie The Night Agent

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van The Night Agent, de aanstaande actiethriller-serie die een FBI-agent volgt wiens leven na één telefoontje verandert.

De trailer biedt ons onze eerste blik op de actievolle serie, die wordt geleid door Gabriel Basso (Super 8) in zijn eerste grote tv-project als hoofdrolspeler. De serie is vanaf 23 maart te zien op Netflix. Bekijk hieronder de officiële teaser trailer van The Night Agent.

The Night Agent

The Night Agent, gebaseerd op de roman van Matthew Quirk, is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Shawn Ryan. Het heeft rollen voor Gabriel Basso als Peter Sutherland, Luciane Buchanan als Rose Larkin, Oscar-genomineerde Hong Chau, Sarah Desjardins als Maddie Redfield, Fola Evans-Akingbola als Chelsea Arrington, Eve Harlow als Ellen, Enrique Murciano als Ben Almora, Phoenix Raei als Dale, en DB Woodside als Erik Monniken.

De serie is een verfijnde, op personages gebaseerde actiethriller waarin een FBI-agent centraal staat die in de kelder van het Witte Huis werkt en een telefoon bemant die nooit overgaat – tot de nacht dat hij wel overgaat, waardoor hij in een sneltreinvaart terechtkomt. Hij ontdekt een gevaarlijke samenzwering die uiteindelijk helemaal naar het Oval Office leidt.

Uitvoerende producenten zijn Seth Gordon, Marney Hochman voor MiddKid Productions, Julia Gunn voor Exhibit A, Jamie Vanderbilt, William Sherak, Paul Neinstein en Nicole Tossou voor Project X, en David Beaubaire voor Sunset Lane Media. Het is afkomstig van Sony Pictures Television Studios.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...