Mocro Maffia seizoen 5 vanaf 2 juni op Videoland | Bekijk de trailer

Mocro Maffia seizoen 5 is vanaf 2 juni wekelijks te zien bij Videoland. Bekijk hieronder de trailer voor Mocro Maffia seizoen 5.

Na de release van de film Mocro Maffia: Tatta, waarin eindelijk duidelijk werd wat het personage Tatta al die tijd gedaan heeft en wat hem en onder anderen Tonnano te wachten staat in het komende seizoen, verschijnt dit langverwachte vijfde seizoen van Mocro Maffia vanaf 2 juni bij Videoland. Het nieuwe seizoen van de fictieve serie, dat heftiger en harder wordt dan ooit, is wekelijks te zien en bestaat uit zeven afleveringen.

Mocro Maffia seizoen 5

Mocro Maffia is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Na de dood van Romano is Paus vastberaden om te verdwijnen naar het buitenland en de organisatie in Nederland in handen van zijn zus Samira te laten. De rip van Tatta op zijn 2000 kilo coke zet dit plan op losse schroeven. En met Taxi als mogelijke kroongetuige sluit het net om Paus zich van twee kanten. Wendt Paus zich tot Potlood om hem te helpen zijn organisatie te redden? Of kunnen zij het verleden niet laten rusten?

De hoofdrollen in deze misdaadreeks zijn voor Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog, Walid Benmbarek, Martha Villada Marquez, Zineb Fallouk, Mandela Wee Wee.

De serie is bedacht en ontwikkeld door het Moordvrouw-duo Achmed Akkabi en Thijs Römer exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is geïnspireerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Het vijfde seizoen is geschreven door Victor D. Ponten, Randy Oost, Kevin Boitelle, Achmed Akkabi, Ashar Medina en Sergej Groenhart, wordt geregisseerd door David Eilander en Hesdy Lonwijk en geproduceerd door Fiction Valley.

Afbeelding via Videoland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...