Documentaire TINA over Tina Turner vanaf 1 juni op Netflix

De documentaire Tina geeft een uniek inkijkje in het leven van de op 24 mei overleden artiest Tina Turner. Het in 2021 verschenen Tina werd gemaakt met medewerking van Turner zelf, en schetst een intiem portret van het leven en de carrière van de vrouw die bekendstond als Queen of Rock ‘n’ Roll. Aan de hand van niet eerder vertoonde beelden, foto’s en audiotapes vertelt ze vooral over zichzelf.

Tina is vanaf 1 juni te zien op Netflix. Daarnaast is de documentaire ook tijdelijk te zien op NPO Start.

TINA documentaire op Netflix

TINA is de ultieme viering van een wereldwijde superster en een intieme portret van een vrouw die extreme tegenspoed overwon om haar carrière, haar identiteit en haar nalatenschap op haar eigen voorwaarden definiëren. Van haar vroege carrière als de koningin van R&B tot uitverkochte arena’s in de jaren 80, Tina Turner geeft een blik op haar privéleven zoals nooit tevoren. Ze onthult haar innerlijke conflicten en deelt enkele van haar meest persoonlijke momenten. TINA is de bepalende en inspirerende opname van een van de grootste overlevers in de moderne muziek.

Met een schat aan nooit eerder vertoonde beelden, geluidsbanden, persoonlijke foto’s en nieuwe interviews, ook met de zangeres zelf, presenteert TINA een onverbloemd en dynamisch verslag van het leven en de carrière van muziekicoon Tina Turner.

De Tina Turner documentaire is gemaakt door het team achter Searching for Sugar Man. Angela Bassett, Oprah Winfrey, journalist Kurt Loder, toneelschrijver Katori Hall en Tina’s echtgenoot Erwin Bach behoren tot de interviews in de intieme documentaire.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...