Trailer voor Confidential Informant met Mel Gibson

Lionsgate heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Confidential Informant, een aankomende actiethriller met Mel Gibson. Deze kun je hieronder bekijken.

Tijdens een crack-epidemie openen de twee narcotica-agenten Tom Moran en Mike Thorton de jacht op een politiemoordenaar. In de hoop op aanwijzingen schakelen ze de hulp van een junkie-informant in. Om daarnaast voor zijn vrouw en zoon te zorgen, betrekt Tom de informant bij een dodelijk plan. Dit zorgt ervoor dat de agenten onder de loep worden genomen door Kevin Hickey, een agent van Interne Zaken.

Confidential Informant

Deze gritty crime thriller met in de hoofdrol Mel Gibson vertelt het verhaal van twee narcotica-agenten die op jacht zijn naar een politiemoordenaar tijdens een crack-epidemie. In de hoop op aanwijzingen betalen Moran (Dominic Purcell) en Thorton (Nick Stahl) een junkie-informant af. Om voor zijn vrouw (Kate Bosworth) en zoon te zorgen, betrekt Moran de informant bij een dodelijk plan. Dit zorgt ervoor dat de partners onder de loep worden genomen door een verdachte interne zaken agent, wat leidt tot een explosieve finale…

In Confidential Informant zijn er rollen voor Mel Gibson, Kate Bosworth, Dominic Purcell, Nick Stahl, Arielle Raycene, Erik Valdez en Russell Richardson. De film is geregisseerd door Michael Oblowitz op basis van een script dat mede is geschreven door Michael Kaycheck, Brooke Nasser en Oblowitz.

Confidential Informant gaat op 27 juni 2023 in première in de Amerikaanse bioscopen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...